Xone Forum Homepage
Forum Home Forum Home ¬Ľ Products ¬Ľ Xone:92
  New Posts New Posts RSS Feed - Channel VU meters dead
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Forum LockedChannel VU meters dead

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Kreutzmann View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 29†July†2013
Location: denmark
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kreutzmann Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Channel VU meters dead
    Posted: 29†July†2013 at 5:51pm
My Xone:92 was out playing at a party, came back with some illness a DJ properly passed on to it, hate them sick DJ's.
The 4 main channel VU meters don't show any sign of life + one of the Xfader "on" lights is always on, the whole thing still works like normal. We'll b**ger me, i thought "better give it a thorough", so i cleaned all the faders, contact cleaner and DeoXit gold, still no improvement.

The one thing i heard from a friend was "the DJ's did't care it was raining, they only covered the decks, when I insisted", so there's that.

If anybody has a suggestion to what could be the problem, i will try and fix it, and thank accordingly (E-hugs tho, im poor)

screen shot tool[/IMG]
Back to Top
PhenRoyer View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 23†December†2012
Location: Manchester
Status: Offline
Points: 102
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PhenRoyer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01†August†2013 at 8:06pm
have you opened the mixer and check all connectors ??
Back to Top
Kreutzmann View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 29†July†2013
Location: denmark
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kreutzmann Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01†August†2013 at 8:09pm
Yeah i have, to clean the channel faders, you need to open it

Back to Top
PhenRoyer View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 23†December†2012
Location: Manchester
Status: Offline
Points: 102
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PhenRoyer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20†August†2013 at 9:06pm
not much I can suggest. All I can say now is SERVICE :)
Back to Top
esoQsell View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 26†June†2014
Location: DFSA
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote esoQsell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26†June†2014 at 10:08am
Have time,

I will come to look at this issue and look forward to!
______________________

If you like, you can look at the elo boost.
Back to Top
tomf View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 10†December†2008
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 28
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tomf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22†July†2014 at 10:34pm
my VU meters die sometimes too, did you find a fix for this?
It's all about the music
Back to Top
Kreutzmann View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 29†July†2013
Location: denmark
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kreutzmann Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23†July†2014 at 10:28am
I think my problem is the slave PCB - PCB ASSY XONE:92 SLAVE (VCA) "004,244X"

When i install the new one, ill post my findings
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.01
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.