Xone Forum Homepage
Forum Home Forum Home » Products » Xone:92
  New Posts New Posts RSS Feed - Xone 92 - Monitor Cue not working
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Forum LockedXone 92 - Monitor Cue not working

 Post Reply Post Reply
Author
Message
S7YX View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 08 January 2014
Location: Nederland
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote S7YX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Xone 92 - Monitor Cue not working
    Posted: 26 January 2014 at 10:57pm
Hi, I have the following issue with my headphone monitoring: if I press any of the 4 CUE buttons the led ring is lighted, but I do not get any sound over my headphones. The "CUE ACTIVE" button on the right is also not lighting up.

The only way to pre listen a track is by enabling aux2 on my monitor section and using the AUX2 volume control for one of the channels.

Is there something I have to set right to start using "regular" CUEing of is this something that needs repairing?
Back to Top
S7YX View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 08 January 2014
Location: Nederland
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote S7YX Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 January 2014 at 9:10am
The Xone is at an official service point for checking and possibly repair.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.01
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.